Luftvärmepump

Vad är luftvärmepump?

Luftvärmepump är en värmepump som använder luften utifrån som källa. Luft vid olika temperaturer innehåller en viss energi och en luftvärmepump överför denna energi, som sedan ger varm eller kall luft direkt till ett eller flera rum. Du kan alltså se till att du har ett trivsamt klimat inomhus både under sommaren och vintern.

Sänk din energiförbrukning med luftvärmepump

En luftvärmepump kan hjälpa dig sänka din energiförbrukning samtidigt som ditt hem behåller en behaglig inomhustemperatur. Om du i dagsläget värmer upp ditt hus med el är det en smart idé att investera i en luftvärmepump. Det kommer sänka dig energiförbrukning markant och du kommer ha mer pengar i plånboken.

Trygg installation av luftvärmepump

Vår långa erfarenhet i branschen gör att vi kan garantera dig en trygg installation vid köp av luftvärmepump av oss. Vi tillhandahåller luftvärmepumpar av högsta kvalitet och vill du ha ett varmare hem till lägre kostnad, hittar du det du behöver hos oss.

Kontakta oss för luftvärmepump

Behöver du hjälp med att välja rätt luftvärmepump? Då har du kommit till helt rätt leverantör. Berätta för oss vad dina önskemål är så ser vi till att din luftvärmepump kommer tillgodose behovet. Kontakta oss redan idag!

Formulär


Kontakt

Kontakta oss gärna i formuläret bredvid eller via:
Mail:
Tel: 0413-551000